Servicii de Promovare si Marketing Online

Marketing si Publicitate LumaDesign

Ai o afacere sau un site web care nu atrage numarul de clienti pe care ti l-ai dori? Vrei sa cresti vanzarile unui magazin online? Indiferent de situatie, promovarea sta la bazele succesului oricarui tip de afacere. Stiai ca la nivel global 91% dintre consumatori cauta online bunuri si servicii?

Iti punem la dispozitie mai multe servicii prin care iti poti creste substantial numarul de clienti.
Prin Google AdWords vei fi primul in lista rezultatelor pe motorul de cautare Google.
Prin Facebook Ads reclama ta va fi afisata unui numar mare de utilizatori conform filtrelor tale, iar cu promovarea prin Like-uri Facebook, vei avea o baza mai mare de potentiali clienti ce iti urmaresc actualizarile pe pagina Facebook.
In plus, in functie de cerintele tale, putem spori nivelul de trafic si clienti si prin retele sociale precum: Pinterest, Tik-Tok, Instagram, Twitter.

Google AdWords

Reprezinta una dintre cele mai bune metode de promovare online si in mod cert este cea care aduce rezultate din primul minut. Prin Google AdWords vei avea ocazia sa apari in primele 3 rezultate pe Google, atata timp cat campania de promovare este bine realizata si activa. Toate campaniile realizate de LumaDesign vor fi optimizate zilnic.
Preturi incepand de la 15 Euro/zi - Implementare rapida, Rezultate garantate

Facebook Ads

Reclamele Facebook pot atinge aceleasi rezultate ca AdWords daca targetarea se realizeaza conform publicului tinta. Inainte de a lansa o reclama pe Facebook, este foarte importanta o analiza detaliata a publicul spre care te indrepti. Elemente precum varsta, hobby-uri sau resedinta pot influenta in mod direct succesul reclamei.
Preturi incepand de la 15 Euro/zi - Implementare rapida, Trafic sporit

Facebook Likes

Te ajutam sa iti cresti rapid numarul de like-uri ale paginii Facebook. Printr-un numar mare de like-uri le arati clientilor tai ca afacerea ta este pe val. Totodata reprezinta un tip de promovare pasiva, deoarece toate persoanele ce vor da like se vor abona automat la noutatile scrise pe pagina ta.
Preturi incepand cu 15 Euro/zi - Rezultate rapide, Crestere organica

Trafic din retele sociale

Prin intermediul conturilor asociate LumaDesign iti vom transfera trafic catre site-ul web sau aplicatia ta in mod constant. Numai trafic organic pentru a creste zilnic numarul de vizitatori si potentiali clienti. Posibilitati nelimitate.
Preturi de la 49 Euro/zi - Trafic garantat si recomandat

Esti pregatit pentru o prezenta online unica?

Solicita o oferta