Raspunsuri la cele mai populare intrebari

Q. Cine suntem?

LumaDesign este parte a companiei VODIXAD SRL, societate cu capital 100% romanesc, avand ca obiect principal de activitate serviciile web si de tehnologia informatiei. Echipa LumaDesign are o experienta in web-design, creare site web, hosting si optimizare pentru motoarele de cautare de peste 15 ani.

Q. Ce garantii primesc?

Cea mai importanta garantie este munca si dorinta noastra de a excela si de a crea lucruri asa cum le-am face pentru noi. Suntem loiali principiilor noastre din prima zi - comunicare, onestitate si transparenta. Tratam fiecare proiect cu respectul cuvenit si punem pasiune in fiecare minut de creatie. Utilizam cele mai recente standarde web si implementam practici corecte in design si programare.

Q. Cum pot colabora cu LumaDesign?

Oricare ar fi serviciul de care ai nevoie, primul pas ar fi sa ne trimiti un mesaj / cerere de oferta. Ne poti contacta si telefon / WhatsApp la 0742 117 767. Analizam cererea ta si revenim cu un prim plan de creatie / implementare, timp necesar si pret pentru serviciu. Ulterior vom comunica in mod continuu pe tot parcursul proiectului pana la finalizarea acestuia.

Q. Ce beneficii imi pot aduce serviciile voastre?

In toti anii de activitate in acest domeniu am vazut, si in continuare intalnim nenumarate afaceri si institutii publice fara prezenta online, sau cu un site web ce merita multiple imbunatatiri pentru a-si atinge obiectivele. Oferim toate serviciile web prin care un site web poate deveni vizibil in prima pagina a motoarelor de cautare.

Q. Cat dureaza livrarea finala a unui serviciu?

In principiu toate termenele pentru serviciile oferite sunt mai scurte decat cele afisate pe site, insa nu exista o perioada limita - colaboram continuu cu clientii nostri pentru ca rezultatul final sa fie exact cel dorit. Nu ne limitam la o perioada anume daca este necesara mai multa implicare si proiectul este mai complicat.

Q. Cum platesc un serviciu?

Emiterea facturii proforme se realizeaza de indata ce stabilim de comun acord toate datele si pasii necesari ducerii la bun final a proiectului. In general, termenul de plata este 10 zile si acceptam plata prin transfer bancar (OP) sau online, cu cardul bancar.

Esti pregatit pentru o prezenta online unica?

Solicita o oferta