LumaDesign - Servicii Excelente in Online

Cream si Optimizam Site-uri Web

Cu experienta de peste 15 ani in domeniul design web si optimizare SEO, am adunat in jurul nostru o echipa de profesionisti care iti poate oferi tie, clientul nostru, solutii personalizate si accesibile.

Despre LumaDesign (VODIXAD SRL)

LumaDesign.ro este interfata dintre tine, clientul nostru, si SC VODIXAD SRL, compania care iti va oferi urmatorul tau site web.
Nr. Reg. Com: J09/572/2020
Cod Unic Inregistrare: RO 43035762

Cream, Imbunatatim, Te ajutam

In aceasta perioada in care totul este mai popular in mediul online, noi te ajutam sa devii parte a universului World Wide Web. Fie ca esti persoana fizica si vrei un blog, o companie si iti doresti afacerea online sau o institutie publica si vrei sa ajungi la public mai usor, LumaDesign este solutia.

Tehnologie Offline si Online

Folosim cea mai recenta tehnologie offline (unitati desktop PC, laptopuri, echipament editare foto/video, servere) pentru a crea cea mai placuta si usoara experienta de navigare online.

Suport dedicat pentru toti clientii

Trimite-ne o cerere de oferta pentru serviciul dorit si iti vom fi alaturi pana la finalizarea proiectului. Ne gasesti telefonic/WhatsApp la 0742 117 767 sau prin e-mail la office@lumadesign.ro.

136

Clienti multumiti

869

Servicii complete

257

Proiecte unice

15

Ani de experienta